header

מתכון לפנקייקס אווריריים עם רסק תפוחים

אין כמו לפתוח את הבוקר עם פנקייקס חמים וטעימים, אך פעמים רבות הם מכילים פחמימות וסוכרים רבים שמומלץ לחולי סוכרת ואנשים במשטרי תזונה שונים להתרחק מהם. לעומת זאת, הפנקייקס במתכון הבא מכילים 11 גרם פחמימות למנה בלבד, כך שאפשר ליהנות מכמה יחידות בלי חשש.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפנקייקס אווריריים עם רסק תפוחים
רכיבים לפנקייקס:
קמח - 1 כוס
סודה לשתיה - 1 כפית
מלח - ⅛ כפית
נבט חיטה - 2 כפות (ניתן להמיר ב -2 כפות שיבולת שועל)
חמאה - 1 כוס (מומסת, ללא שומן)
רסק תפוחים - ¼ כוס (לא ממותק)
שמן צמחי - 2 כפיות
ביצה גדולה - 1 (טרופה קלות)
תרסיס שמן - מעט (לטיגון)
אופן הכנת הפנקייקס:
  1. בקערה בינונית ערבבו קמח, סודה לשתייה, מלח ונבט חיטה (או שיבולת שועל) וצרו במרכז התערובת גומחה.
  2. הכניסו לגומחה את יתר הרכיבים מלבד תרסיס השמן וערבבו היטב.
  3. חממו מחבת נון סטיק ורססו אותה קלות בשמן. צקו למחבת בלילה בכמות שתיצור פנקייק בקוטר 12 ס"מ. חכו עד שייווצרו בועות על הצד העליון, הפכו את הפנקייק וטגנו עד השחמה.
  4. חזרו על הפעולה עם יתר הבלילה ורססו בין כל פנקייק את המחבת בשמן. preperation
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.