המתכון המיוחד שלפניכם מכיל את השילוב המושלם של תחתית עוגיות פריכה ומלית שוקולד קרמית ונימוחה. לא תצטרכו מצרכים רבים כדי להכין אותו, אלא רק סבלנות בזמן שהוא שוהה במקרר כדי שתוכלו ליהנות ממנו.
רכיבים למילוי קרם שוקולד והעיטור:
אופן הכנת התחתית:
-
הכניסו את העוגיות למעבד מזון והפעילו אותו על עוצמה בינונית, עד לקבלת פירורים.
-
הוסיפו למעבד המזון את החמאה המומסת, והפעילו עד לאיחוד של שני הרכיבים.
-
שימו את הפירורים הרכים על תבנית מלבנית בגודל 10*35 ושטחו אותם לקבלת תחתית שטוחה. הכניסו את התבנית למקפיא, ובינתיים הכינו את המילוי.
אופן הכנת מילוי קרם שוקולד והעיטור:
-
בסיר בינוני, חממו את השמנת המתוקה על להבה בינונית-גבוהה עד לרתיחה.
-
הסירו את הסיר מהלהבה והוסיפו לו את החמאה והשוקולד המריר. ערבבו היטב עד להמסת השוקולד והחמאה, וקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
-
הוציאו את התבנית מהמקפיא, מזגו עליה את המלית, עטרו בשברי עוגיות ושבבי שוקולד והכניסו למקרר למשך שעתיים (עדיף למשך הלילה). הוציאו, חתכו והגישו.