מעטים הם האנשים שלא אוהבים עוגיות שוקולד צ'יפס חמאתיות ונימוחות שמחביאות בתוכן שבבי שוקולד טעימים, אך הכנה של עשרות עוגיות כאלה גוזלת זמן רב. כדי לפתור את הבעיה הזו, פשוט הכינו עוגייה אחת גדולה על הכיריים, כך שכל אחד יוכל לחתוך לעצמו כמה שירצה מהקינוח האהוב הזה.
מקור תמונה:
cobalt123
רכיבים לעוגיית שוקולד צ'יפס:
אופן הכנת העוגיית שוקולד צ'יפס:
-
בקערה גדולה ערבבו קרם חמאה, סוכר, ביצה ותמצית וניל.
-
הוסיפו לקערה את שאר הרכיבים וערבבו היטב.
מקור תמונה:
Rebecca Dominguez
-
שמנו מחבת עם תחתית עבה ופזרו עליה את התערובת בצורה אחידה.
-
הדליקו אש נמוכה–בינונית והניחו עליה את המחבת עם העוגייה הגדולה. כסו את המחבת עם נייר אלומיניום והניחו לעוגייה להיאפות במשך רבע שעה. בדקו אותה מדי פעם על מנת לוודא שהאש לא גבוהה/נמוכה מדי.
-
כאשר הקרום העליון של העוגייה מתמצק והיא פריכה בצדיה, כבו את האש ותנו לעוגייה "לנוח" עם כיסוי אלומיניום במשך 20 דקות. הגישו ותיהנו.