header

מתכון לעוגיית שוקולד צ'יפס אקסטרא לארג'

מעטים הם האנשים שלא אוהבים עוגיות שוקולד צ'יפס חמאתיות ונימוחות שמחביאות בתוכן שבבי שוקולד טעימים, אך הכנה של עשרות עוגיות כאלה גוזלת זמן רב. כדי לפתור את הבעיה הזו, פשוט הכינו עוגייה אחת גדולה על הכיריים, כך שכל אחד יוכל לחתוך לעצמו כמה שירצה מהקינוח האהוב הזה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיית שוקולד צ'יפס אקסטרא לארג' מקור תמונה: cobalt123
רכיבים לעוגיית שוקולד צ'יפס:
חמאה - 6 כפות (ללא מלח, מרוככת)
סוכר - 1 כוס
ביצה גדולה - 1 (או ביצה 1 + חלמון מביצים בגודל M)
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - 1 כוס (מנופה)
סודה לשתיה - ½ כפית
מלח גס - ½ כפית
שוקולד - 1 כוס (שבבים )
אופן הכנת העוגיית שוקולד צ'יפס:
  1. בקערה גדולה ערבבו קרם חמאה, סוכר, ביצה ותמצית וניל.
  2. הוסיפו לקערה את שאר הרכיבים וערבבו היטב. preperation מקור תמונה: Rebecca Dominguez
  3. שמנו מחבת עם תחתית עבה ופזרו עליה את התערובת בצורה אחידה.
  4. הדליקו אש נמוכה–בינונית והניחו עליה את המחבת עם העוגייה הגדולה. כסו את המחבת עם נייר אלומיניום והניחו לעוגייה להיאפות במשך רבע שעה. בדקו אותה מדי פעם על מנת לוודא שהאש לא גבוהה/נמוכה מדי.
  5. כאשר הקרום העליון של העוגייה מתמצק והיא פריכה בצדיה, כבו את האש ותנו לעוגייה "לנוח" עם כיסוי אלומיניום במשך 20 דקות. הגישו ותיהנו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.