header

מתכון לרוטב טחינה וחומץ תפוחים

מתכון הרוטב שלפניכם מתאים במיוחד לסלטים חמים עם ירקות אפויים, אך הוא ישתלב מצוין גם בתוך סלט טרי עם כרוב, חסה או כל ירק עלי אחר.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב טחינה וחומץ תפוחים מקור תמונה: cottercrunch
רכיבים לרוטב:
טחינה - ¼ כוס (גולמית)
חלב קוקוס - 2-3 כפות (או חלב שקדים)
אופן הכנת הרוטב:
  1. הכניסו את כל רכיבי הרוטב למעבד מזון וערבלו לקבלת מחית חלקה. הוסיפו מלח ופלפל במידת הצורך והגישו לצד סלט חם/טרי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.