header

מתכון לפרוזן יוגורט עם גרניטת תפוזי דם ונענע

זהו מתכון לקינוח מעניין במיוחד, שכן הפרוזן יוגורט עשוי מגבינת פטה יוונית, והגרניטה, שבדרך כלל מבוססת על קפה, מבוססת הפעם על השילוב המעניין של תפוזי דם ונענע טרייה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפרוזן יוגורט עם גרניטת תפוזי דם ונענע
רכיבים לפרוזן יוגורט:
גבינת פטה - ½ כוס (רכה)
יוגורט - 250 גר' (לבן)
דבש - 1 כף
תפוז דם - 2 (גדולים)
נענע - חופן (עלים טריים)
אופן הכנת הפרוזן יוגורט:
  1. ערבבו את הגבינה ו-150 גר' מהיוגורט בקערה, בעזרת מיקסר או בלנדר ידניים, עד להגעה למרקם חלק. ערבבו פנימה את שארית היוגורט, כסו והכניסו למקפיא ל-3 שעות, או עד לקפיאה.
  2. רוקנו את תוכן התפוזים לקערה, גרדו את קליפת התפוז והוסיפו את הגרידה לקערה, יחד עם עלי הנענע. הפעילו את המערבל עד להשגת מרקם אחיד, סננו דרך מסננת צפופה ושמרו את המיץ.
  3. העבירו את המיץ לתבנית רדודה והכניסו אותו למקפיא למשך 3 שעות. גרפו את המיץ עם מזלג מדי חצי שעה, בכל פעם שהשכבה העליונה קופאת, כדי ליצור מרקם דמוי ברד.
  4. העבירו 2 כפות מהיוגורט הקפוא לקערית נאה, כסו בגרניטה וקשטו בעלי נענע או ענף רוזמרין.
מקור: נורית יובל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.