header

מתכון לקבב קינואה ותרד ללא בשר

המתכון הבא לקבבים לא דורש בשר, וניתן להכין אותם כתוספת לארוחות חלביות או כמנה עיקרית לצד סלטים טריים. תוספת התרד לקינואה נותנת לקציצות האלה טעם שונה וייחודי, שיערוב לחך של כל מי שיטעם אותן.
 
זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: בינוני
מתכון לקבב קינואה ותרד ללא בשר מקור תמונה: ifood.tv
רכיבים לקבב הקינואה:
קינואה - 3 כוסות (מבושלת)
מלח - ½ כפית
פטרוזיליה - 2 כפות (טחונה)
שיני שום - 2 (טחונות)
גזר גדול - 1 (קלוף ומגורר)
בצלים ירוק - 4 (קצוצים גס)
עלי תרד - 1 כוס (קצוצים)
פירורי לחם - 1 כוס
גבינת פרמזן - ½ כוס (מגוררת, לא חובה)
אופן הכנת קבב הקינואה:
  1. חממו תנור ל-160 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  2. בקערה גדולה, ערבבו את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. אם התערובת מתפוררת, הוסיפו לה עוד פירורי לחם.
  3. צרו מהתערובת קבבים והניחו אותם על התבנית המשומנת. הכניסו לתנור ואפו עד להזהבה. הוציאו והגישו חם. אם אתם מכינים את הקבבים על המנגל, צלו אותם עד לקבלת מידת העשייה הרצויה, במידת הצורך ניתן להשתמש בשיפודי עץ על מנת לשמר את צורתם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.