המתכון הבא לקבבים לא דורש בשר, וניתן להכין אותם כתוספת לארוחות חלביות או כמנה עיקרית לצד סלטים טריים. תוספת התרד לקינואה נותנת לקציצות האלה טעם שונה וייחודי, שיערוב לחך של כל מי שיטעם אותן.
מקור תמונה:
ifood.tv
אופן הכנת קבב הקינואה:
-
חממו תנור ל-160 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
-
בקערה גדולה, ערבבו את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. אם התערובת מתפוררת, הוסיפו לה עוד פירורי לחם.
-
צרו מהתערובת קבבים והניחו אותם על התבנית המשומנת. הכניסו לתנור ואפו עד להזהבה. הוציאו והגישו חם. אם אתם מכינים את הקבבים על המנגל, צלו אותם עד לקבלת מידת העשייה הרצויה, במידת הצורך ניתן להשתמש בשיפודי עץ על מנת לשמר את צורתם.