ארטיק הלאסי, מורכב ממשקה היוגורט ההודי המפורסם, שמעולם לא היה טעים יותר!
אופן הכנת הארטיק יוגורט:
-
הרתיחו בסיר קטן את המים והסוכר על אש נמוכה-בינונית עד ליצירת סירופ.
-
העבירו את חתיכות המנגו וכף מהסירופ שבישלתם למעבד מזון, והפעילו אותו עד ליצירת מרקם חלק.
-
ערבבו היטב את מחית המנגו עם ½ כוס יוגורט. הוסיפו בערך ½ כוס סירופ כדי ליצור 2 כוסות תערובת וערבבו היטב שוב.
-
בכלי נפרד, ערבבו את שארית היוגורט עם ½ כוס סירופ. קררו את תערובת היוגורט ואת תערובת המנגו במקרר.
-
צרו שכבות שכבות של תערובות היוגורט והמנגו בתבנית הקרטיב, כדי לתת לקרטיב את המראה המיוחד שלו. הקפיאו למשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי