maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לשווארמה במחבת

השווארמה היא אחת המנות האהובות ביותר בישראל, כשבשר הפרגית מככב בכל מקום שבו מגישים אותה. אם אתם רוצים לשחזר את הטעם הנפלא של המאכל האהוב בביתכם, נסו את המתכון הנפלא הבא לשווארמה פרגיות במחבת שתוכלו להכין בקלות ולאכול במהירות.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לשווארמה במחבת מקור תמונה: realfood.tesco
רכיבים לשווארמה במחבת:
פרגית - 1 קג' (חתוכה לרצועות דקות)
שמן זית - 2 כפות
תבלין שווארמה - 2 כפות (קנוי או חוויאג' למרק)
שן שום - 1 (כתושה)
כמון - ½ כפית
מלח - ½1 כפיות (או לפי הטעם)
כורכום - ½ כפית
שומן כבש - 50 גר' (קצוץ דק מאוד - לא חובה)
שמן זית - 4 כפות
פיתות - 8 (רגילות או ללא גלוטן)
אופן הכנת השווארמה במחבת:
  1. בקערה גדולה ערבבו היטב פרגית חתוכה, 2 כפות שמן זית, שום כתוש ותבלינים והניחו בצד כ-10 דקות לפחות.
  2. חממו מחבת עם שוליים גבוהים על חום גבוה וצקו פנימה 4 כפות שמן זית.
  3. טגנו את שומן הכבש (אם בחרתם להוסיפו) במשך כ-2-3 דקות והוסיפו פנימה את בשר השווארמה המתובל (אם אתם לא משתמשים בשומן כבש, עברו לסעיף 4).
  4. טגנו את בשר הפרגית תוך ערבוב תמידי עד שהוא יתבשל ויקבל גוון אפרפר-צהבהב ומעט חרוך בחלקו.
  5. הסירו את המחבת מהכיריים, מלאו כל פיתה בסלטים אהובים ובבשר השווארמה והגישו.
מקור: מוטי רז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: