header

מתכון לקבב טלה

בשר הטלה הנימוח משתלב בצורה מושלמת עם טעמו החמצמץ של הלימון שבמתכון הזה, כך שנוצרת מנה לא שגרתית של קבב עם עקצוץ של חמיצות. הגישו לצד אורז לבן ונקי ותיהנו משילוב טעמים נפלא שישאיר לכם בפה "טעם של עוד"...

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקבב טלה מקור תמונה: Farrukh
רכיבים לקבב הטלה:
מיץ לימון - מ - ½1 לימונים
שמן - 1 כף
כוסברה - 2 צרורות (טרייה חתוכה דק)
שיני שום - 4 (כתושות)
פלפלים ירוקים חריפים - 4 (ללא גרעינים וקצוצים דק)
אבקת כוסברה - ½ כפית
אבקת כמון - 1 כפית
כורכום - ½ כפית
אבקת צ'ילי - 1 כפית
ג'ינג'ר - 2 כפיות (מגוררות)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אופן הכנת קבב הטלה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו 2 כפות ממיץ הלימון עם הבשר הטחון.
  2. בקערה עמוקה, ערבבו שמן, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי, פלפלים חריפים, כמון, אבקת כוסברה, אבקת כורכום, מלח ואת כל שאר מיץ הלימון, עד לקבלת מחית אחידה.
  3. מזגו את המחית עם הבשר שבקערה השנייה, הוסיפו את הכוסברה הטרייה וערבבו היטב.
  4. חממו תנור ל-200 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  5. צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כחצי שעה), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.