maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

6 מאכלים שמומלץ לשלב בתזונה אחרי גיל 40

כשאנו צעירים, אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לאכול כמעט כל דבר שעולה על רוחנו מבלי לסבול מכאבים, הפרעות שונות בעיכול או עלייה חדה מאוד במשקל, אך ככל שאנחנו מתבגרים הגוף שלנו מתחיל להגיב אחרת למזון שאנו אוכלים. ממחקרים רבים שבוצעו על נושא עולה הטענה שכמות האנרגיה שהגוף שורף בעת מנוחה מתחילה לרדת סביב גיל 30 וכל עשור היא פוחתת בעוד כ-7%. זה אומר שאם אנחנו ממשיכים לאכול כמו כשהיינו צעירים, גופנו לא יעמוד בכך ואנחנו נעלה במשקל בצורה מסוכנת. בנוסף, מסוף העשור הרביעי לחיינו גדל הסיכון ללקות במחלות לב ובסוכרת באופן משמעותי, ואין אחד שלא היה רוצה למנוע את מחלות אלה מעצמו. החדשות הטובות הן שיש מספר מאכלים שעוזרים להפחית את הסיכון הזה, ואם עברתם כבר את גיל 40 מומלץ מאוד שתשלבו אותם בתזונתכם. צפו בסרטון הבא וגלו את 6 המאכלים הבריאים שחובה לצרוך אחרי גיל 40. 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: