הקיץ כבר ממש כאן, הערבים מתחממים ואווירת האירוח היא מושלמת. בקיץ, אין כמו לשבת עם חטיף טבעי מרענן ומקורי, שהוא גם טעים וגם מוגש בצורה מיוחדת.
הכירו - שוטים של אבטיח בגביעי מלפפון! זהו קינוח אלכוהולי ייחודי שיכול לשמש לסיום ארוחת ערב נחמדה, להגשה במשחקי הכדורגל או סתם לצהרי סוף השבוע. ניתן כמובן להגיש גם בגרסה לא אלכוהולית.
טיפ השף:
הערה: במתכון הזה האלכוהול אינו נמזג ישירות, אלא נספג באבטיח, מה שהופך אותו למעודן יותר. חשוב לוודא שהבקבוק מקובע כיוון שתהליך הספיגה יכול להימשך זמן מה. מומלץ להכין את האבטיח האלכוהולי יום לפני ולשמור אותו בקירור. תדעו שהאבטיח מוכן כאשר הבקבוק מתרוקן. בכל מקרה, תוכלו לשלוט בכמות האלכוהול שאתם מעוניינים בה, אבל היחס האידאלי הוא 1:1 בין וודקה לאבטיח.
מקור: הדר גרינבוים