האבוקדו ידוע כפרי שמשפר את מצב הרוח, הרווי בוויטמינים חיוניים וחומצות אמינו, וזו סיבה מספיק טובה לטעום את הקינוח הזה, שיפתיע וישמח את כל המשפחה.
רכיבים למוס שוקולד- אבוקדו:
אופן הכנת המוס שוקולד- אבוקדו:
-
הסירו את קליפת האבוקדו מהירק, חתכו אותו לרצועות, הכניסו אותו לבלנדר וטחנו אותו מעט.
-
הכניסו את השוקולד צ'יפס למיקרוגל למשך 10 שניות, ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה, הוסיפו את השוקולד הנמס לבלנדר יחד עם שאר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
העבירו את התערובת לקערה. תוכלו לפזר במידת הרצון מעט אבקת קקאו או שוקולד מגורר ולהגיש.
מקור: רחל ה.