בתיה מתמחה לא רק באוכל מזרחי, והמתכון הבא לסהרוני הפרג, אותם ניתן למצוא בחג פורים במטבח ההונגרי, ישמש אתכם להכנת חטיף נהדר שתשמחו להמתיק בעזרתו את יומם של כל מי שיתארח בביתכם בחג.
למתכונים נוספים מהבלוג "אוכל כשר כורדי ומזרחי"
מקור תמונה:
batyad
רכיבים למילוי ויצירת הסהרונים:
אופן הכנת הבצק:
-
הכניסו לקערת מיקסר את מיץ התפוזים, האשל, 2 החלמונים והסוכר וערבבו עם וו לישה.
-
הוסיפו לתערובת שמרים וקמח בהדרגה (2-3 פעמים) והמשיכו לערבל עד לקבלת בצק גמיש שנוח לעבוד איתו.
-
לבסוף כסו את הבצק ותנו לו לתפוח במשך כשעה.
מקור: בתיה דורון