header

מתכון לטורטיית טופו ורוטב בוטנים

ישנן פעמים רבות בהן מתחשק לנו לאכול ארוחת צהריים מזינה ובכל זאת להגיש אותה בצורה מזמינה וקלילה. אם עד היות התקשיתם בשילוב שני הדברים האלו, מהיום תוכלו לעשות זאת בקלות הודות למתכון שמכיל 20 גרם חלבון בכל מנה.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: בינוני
מתכון לטורטיית טופו ורוטב בוטנים
רכיבים למרינדה והטורטיה:
רוטב סויה - 25 גר' (⅛ כוס)
שן שום - 1 (טחונה)
סילאן - 1 כף
שמן שומשום - ¼ כפית
טופו - 120 גר' (פרוס לרצועות דקות סחוט מנוזלים)
פלפל אדום - 1 (פרוס לרצועות דקות)
אפונת שלג - 16 יחידות
בצל - 1 (חתוך גס)
טורטיות - 2 (עדיף מקמח מחיטה מלאה)
רכיבים לרוטב בוטנים:
חמאת בוטנים - ¼ כוס
רוטב צ'ילי - לפי הטעם (לא חובה)
שן שום - מ-½ שן (טחונה)
שמן - 1 כפית
מים - ¼ כוס
אופן הכנת המרינדה והטורטיה:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. הכניסו לקערה גדולה ⅛ כוס רוטב סויה, שן שום טחונה, כף סילאן ו- ¼ כפית שמן שומשום וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. העבירו את התערובת לתבנית או כלי לא עמוק, הניחו את רצועות הטופו בתוך התערובות והכניסו למקרר למשך 30 דקות.
  4. יש להפוך את הרצועות לצדן השני ולהשרות במשך 30 דקות נוספות.
  5. הניחו את רצועות הטופו על תבנית מרופדת בנייר אפייה, והכניסו לתנור למשך 25 דקות. לאחר מכן הפכו את הרצועות לצדן השני ואפו במשך 25 דקות נוספות.
  6. הניחו את הטורטיות פרושות לפניכם, מרחו את רוטב הבוטנים על כל אחת מהן, הניחו בתוכן את הטופו האפוי, הפלפלים, הבצל ואפונת השלג, ולבסוף גלגלו את הטורטיות והגישו (מומלץ להגיש את הטורטייה כשהיא עטופה בנייר כסף כדי למנוע את התפרקותה).
אופן הכנת הרוטב בוטנים:
  1. ערבבו היטב את כל הרכיבים, למעט המים, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. לבסוף, הוסיפו את המים, ערבבו היטב והרוטב שלכם מוכן. preperation
מקור: רבקה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.