השום ורוטב היין שמעניקים למנה הזאת את טעמה העשיר מלטפים ברכות את פטריות הפורטובלו המוקפצות ומעניקות להן טעם ממכר שלא תצליחו לשכוח במשך הרבה מאוד זמן...
אופן הכנת הפטריות מוקפצות:
-
הניחו מחבת עמוקה על להבה בינונית והמיסו בה 2 כפות חמאה. לאחר מכן, הוסיפו את הפטריות, תבלו עם מלח ופלפל לפי הטעם וטגנו במשך 3-2 דקות.
-
הוסיפו למחבת את השום והמשיכו לבשל למשך דקה נוספת, או עד שהשום יקבל גוון חום.
מקור תמונה:
thekitchenprincess2010
-
הסירו את המחבת מהאש והוסיפו בהדרגתיות את יין השרי.
-
הניחו ליין להתאדות ולהצטמצם עד כדי כף אחת של נוזל, או עד שכל התערובת לא נוזלית מדי.
-
הוסיפו את כף החמאה הנותרת יחד עם העירית, ערבבו היטב והוסיפו מלח ופלפל במידת הצורך.
מקור: אמילי.נ