הסביצ'ה הוא המאכל הלאומי של מדינת פרו והמרכיב העיקרי בו הוא דגים נאים - אך את הגרסה הטבעונית הזו של המאכל הפרואני לא תרצו לפספס! הכירו את המתכון שלנו לסביצ'ה לבבות דקל נפלא עם אבוקדו ותוספת מעניינת של חלפניו, שתפלפל מעט את האווירה בצלחת שלכם.
רכיבים לסביצ'ה לבבות דקל עם אבוקדו וחלפניו:
אופן הכנת סביצ'ה לבבות דקל עם אבוקדו וחלפניו:
-
חתכו את לבבות הדקל לפרוסות בעובי של כ-½1 ס"מ. חלקן ככל הנראה יתפרקו לטבעות, וזה בסדר.
-
שימו אותם בקערה בינונית, והוסיפו מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל וערבבו היטב. טעמו ותבלו עוד לפי הטעם - בשלב זה, המנה אמורה להיות מעט מלוחה, אך הטעם יתאזן בהמשך.
-
כסו את הקערה והכניסו אותה למקרר למשך 30 דקות עד שעתיים.
-
הוסיפו את העגבניות, האבוקדו, המלפפון, פלפל החלפניו והכוסברה, וערבבו בזהירות באמצעות כף או עם הידיים. היזהרו לא לפרק יתר על המידה את לבבות הדקל.
-
העבירו לצלחות או קערות הגשה, קשטו עם מעט שומשום שחור, והגישו לצד צ'יפס או צנימים - בתיאבון!