header

מתכון לסביצ'ה לבבות דקל עם אבוקדו וחלפניו

הסביצ'ה הוא המאכל הלאומי של מדינת פרו והמרכיב העיקרי בו הוא דגים נאים - אך את הגרסה הטבעונית הזו של המאכל הפרואני לא תרצו לפספס! הכירו את המתכון שלנו לסביצ'ה לבבות דקל נפלא עם אבוקדו ותוספת מעניינת של חלפניו, שתפלפל מעט את האווירה בצלחת שלכם.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסביצ'ה לבבות דקל עם אבוקדו וחלפניו מקור תמונה: washingtonpost.com
רכיבים לסביצ'ה לבבות דקל עם אבוקדו וחלפניו:
לבבות דקל - 1 קופסה (משומרים, מסוננים)
מיץ לימון - ½ כוס (טרי, 2-3 לימונים)
מלח - 1 כפית (ועוד לפי הטעם)
פלפל שחור - ¼ כפית (טחון, ועוד לפי הטעם)
עגבנייה - 1 (בינונית, ללא הגבעול, חתוכה לקוביות)
אבוקדו - 1 (מקולף, חתוך לקוביות)
מלפפון - 1 (מקולף, חתוך לקוביות)
פלפל חלפניו - ½ (ללא הגבעול, חתוך דק)
כוסברה - כ-1 כוס (קצוצה דק)
אופן הכנת סביצ'ה לבבות דקל עם אבוקדו וחלפניו:
  1. חתכו את לבבות הדקל לפרוסות בעובי של כ-½1 ס"מ. חלקן ככל הנראה יתפרקו לטבעות, וזה בסדר.
  2. שימו אותם בקערה בינונית, והוסיפו מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל וערבבו היטב. טעמו ותבלו עוד לפי הטעם - בשלב זה, המנה אמורה להיות מעט מלוחה, אך הטעם יתאזן בהמשך.
  3. כסו את הקערה והכניסו אותה למקרר למשך 30 דקות עד שעתיים.
  4. הוסיפו את העגבניות, האבוקדו, המלפפון, פלפל החלפניו והכוסברה, וערבבו בזהירות באמצעות כף או עם הידיים. היזהרו לא לפרק יתר על המידה את לבבות הדקל.
  5. העבירו לצלחות או קערות הגשה, קשטו עם מעט שומשום שחור, והגישו לצד צ'יפס או צנימים - בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.