header

מתכון לאמפנדס במילוי גבינת עזים ובזיליקום

האמפנדס הגיעו אלינו כל הדרך מספרד והם בעצם כיסוני בצק שניתן למלא בכל מה שרוצים, ובמקרה הזה - גבינת עזים. הגבינה הזו, בשונה מגבינות שעשויות מחלב בקר, היא בעלת הרכב שמיטיב יותר עם הגוף: בחלב עזים יש פחות אלרגנים מאשר בחלב בקר ולכן אנשים שרגישים ללקטוז למשל מחליפים פעמים רבות מוצרים חלביים פופולאריים בכאלו שמקורם מעזים. מוצרים מחלב עזים מכילים גם יותר סידן ממאכלים חלביים אחרים, מה שמחזק את העצמות ועוזר למנוע שברים בגוף.
 
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לאמפנדס במילוי גבינת עזים ובזיליקום
רכיבים לאמפנדס גבינה:
בצק שמרים - 1 רדיד
פלפל שחור - לפי הטעם
גבינת עזים - 200 גר' (מפוררת)
אופן הכנת האמפנדס גבינה:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. רדדו את הבצק וחתכו בעזרת חותכן או כוס עיגולים בקוטר 8 סנטימטר.
  3. שימו את גבינת העזים על חציים התחתון של עיגולי הבצק, פזרו פלפל לפי הטעם והניחו עלה בזיליקום מעל הגבינה.
  4. הרטיבו את האצבע עם מים ומרחו אותם על השוליים של הבצק.
  5. סגרו את הבצק לצורה של חצי עיגול והדקו היטב את הקצוות.
  6. הניחו את האמפנדס על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור.
  7. אפו במשך 20-25 דקות או עד שהאמפנדס מקבלים גוון צהוב. הוציאו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.