דוכנים לממכר פיש אנד צ'יפס הם מראה נפוץ בבריטניה, ולא קשה להבין מדוע - אפילו בימי הקיץ החמים... הרי מי יכול לסרב לשילוב של דג בבלילה רכה שמוגש לצד צ'יפס חם מהתנור - במיוחד כשמדובר בדגים טריים שבעונת הקיץ מציפים את השווקים? אם אתם מעוניינים להרגיש כמו בבריטניה, נסו את המתכון הפשוט הבא לפיש אנד צ'יפס שתרצו להכין שוב ושוב.
מקור תמונה:
cookpad.com
אופן הכנת הדג בבלילה:
-
חממו שמן לטיגון עמוק בסיר קטן.
-
ערבבו קמח, מלח, אבקת אפייה ופלפל שחור בקערה בינונית.
-
הוסיפו לתערובת ביצה ובירה וערבבו היטב.
-
כשהשמן יהיה חם מאוד, טבלו את רצועות הדג בבלילה שהכנתם והכניסו לסיר. טגנו עד להזהבה מכל הצדדים, הוציאו את הרצועות מן הסיר, הניחו אותן על נייר סופג והגישו לצד צ'יפס, לימון ומיונז.
טיפ השף:
כדי להכין את הצ'יפס המושלם לצד הדג שלכם,
לחצו כאן