קינואה מהווה את התוספת המושלמת לכל ארוחה הודות לעובדה שהיא סופחת טעמים בצורה נפלאה וגם תורמת לתחושת שובע. כדי שתוכלו ליהנות מהתוספת האהובה הזו בצורה טעימה במיוחד, אתם חייבים לנסות את קדירת הקינואה והירקות שלפניכם, שתחמם לכם את החורף ותשביע אתכם בכל ארוחה.
רכיבים לקדירת קינואה וירקות:
אופן הכנת הקדירת קינואה וירקות:
-
חממו שמן זית בתוך סיר גדול ועל להבה בינונית. הכניסו לסיר אורגנו יבש וערבבו קלות.
-
הוסיפו לסיר את הבצל והשום וערבבו היטב עם האורגנו. בשלו יחד עד שהבצל יתרכך.
-
הוסיפו לסיר את החומץ הבלסמי וערבבו. הוסיפו את החציל והפלפל המתוק וערבבו היטב עד שהירקות יכוסו בתיבול שבסיר.
-
בשלו את הירקות תוך ערבוב לעתים עד שהם יתחילו להתרכך, כ-10-15 דקות.
-
הוסיפו לסיר את מרק הירקות והעגבניות וערבבו היטב. הגבירו את הלהבה ובשלו במשך 20 דקות, עד לרתיחה.
-
לאחר 20 דקות, הוסיפו לסיר את הקינואה ואת גרגירי החומוס. תבלו במלח ופלפל ובשלו במשך 20 דקות נוספות. הגישו חם.