ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום, וחשוב לא פחות שגם הילדים יאהבו מה שמגישים בסעודה. מתכון מאפה שיבולת השועל עם תפוח וקינמון הוא קינוח טעים שילדיכם יאכלו עד הכפית האחרונה.
מקור תמונה:
Sarah R
רכיבים למאפה שיבולת שועל:
אופן הכנת המאפה שיבולת שועל:
-
חממו תנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית אפייה מלבנית.
-
ערבבו בקערה גדולה: שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
-
ערבבו בקערה בינונית: חלב, רסק תפוחים, חמאה, חלבונים ותמצית וניל.
-
צקו את החומרים הרטובים על היבשים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו את קוביות התפוחים וצקו את התערובת לתבנית.
-
הכניסו לתנור ואפו במשך 20 דקות, או עד שהשיבולת הופכת לזהובה.
-
הוציאו מהתנור והגישו חם. ניתן לפזר מעל את התוספות לבחירה.
מקור: רחל מושקוביץ