אין כמו השילוב הפשוט של עגבניות וגבינה כדי להתחיל כל ארוחה עם חברים או מפגש משפחתי ברגל ימין. לצורך הכנת המתכון למטבל הנפלא הזה אתם צריכים בסך הכל 3 רכיבים והתוצאה לא מאכזבת אף פעם!
מקור תמונה:
thefitchen
אופן הכנת המטבל עגבניות:
-
חממו תנור מראש ל-180° מעלות ובינתיים הכינו תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.
-
הניחו את העגבניות על התבנית והכניסו אותה לתנור למשך כ-40 דקות או עד שהעגבניות מתרככות.
-
לאחר החימום, הכניסו את העגבניות למעבד מזון וטחנו אותן עד שתתקבל תערובת נוזלית ואחידה.
-
הוסיפו את הגבינה ואת המלח למעבד המזון, ערבבו את כל התערובת עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד, טעמו והוסיפו עוד מלח במידת הצורך. אם המטבל נוזלי מדי ניתן להוסיף עוד גבינת עזים.
-
לאחר קירור קל ניתן להגיש את המטבל לצד פרוסות בגט או קרקרים.