הטראפלס ה"שיכורים" במתכון הבא בהחלט לא מומלצים לילדים, אך מבוגרים וודאי ייהנו מניחוח האלכוהול בשילוב עם מרקם הפאדג' העשיר של הממתק הנפלא הזה.
מקור תמונה:
Megan
רכיבים לטראפלס האלכוהולי:
אופן הכנת הטראפלס האלכוהולי:
-
הכניסו את שברי העוגיות/ביסקוויטים יחד עם הפקאנים למעבד מזון וטחנו אותם לאבקה דקה.
-
בקערה קטנה ערבבו יחד את הוויסקי, אבקת הסוכר, 3 כפות קקאו ודבש לתערובת חלקה.
-
הוסיפו את תערובת הוויסקי למעבד המזון ועבדו את כל הרכיבים יחד לקבלת תערובת חלקה.
-
הכניסו את התערובת ממעבד המזון לקערה, כסו אותה והכניסו למקרר במשך 1-4 שעות.
-
לאחר הקירור הוציאו את הקערה עם תערובת הטראפלס ובאמצעות כף גדולה או כף גלידה, קרצו ממה כדורים וגלגלו אותם לטראפלס בקוטר 2 ס"מ.
-
הכינו בצד צלחת עם אבקת הקקאו, ולאחר שתכינו כל טראפל, גלגלו אותו עד לציפוי מלא בצלחת.