header

מתכון לטראפלס פאדג'-ויסקי

הטראפלס ה"שיכורים" במתכון הבא בהחלט לא מומלצים לילדים, אך מבוגרים וודאי ייהנו מניחוח האלכוהול בשילוב עם מרקם הפאדג' העשיר של הממתק הנפלא הזה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטראפלס פאדג'-ויסקי מקור תמונה: Megan
רכיבים לטראפלס האלכוהולי:
עוגיות שוקולד - ½2 כוסות (אהובות ומפוררות, ניתן להשתמש גם בביסקוויטים בטעם קקאו)
אגוזי פקאן - ½1 כוסות (קלויים)
וויסקי - ½ כוס
אבקת סוכר - 1 כוס
דבש - ½1 כפות
קקאו - ½ כוס (עיטור)
אופן הכנת הטראפלס האלכוהולי:
  1. הכניסו את שברי העוגיות/ביסקוויטים יחד עם הפקאנים למעבד מזון וטחנו אותם לאבקה דקה.
  2. בקערה קטנה ערבבו יחד את הוויסקי, אבקת הסוכר, 3 כפות קקאו ודבש לתערובת חלקה.
  3. הוסיפו את תערובת הוויסקי למעבד המזון ועבדו את כל הרכיבים יחד לקבלת תערובת חלקה.
  4. הכניסו את התערובת ממעבד המזון לקערה, כסו אותה והכניסו למקרר במשך 1-4 שעות.
  5. לאחר הקירור הוציאו את הקערה עם תערובת הטראפלס ובאמצעות כף גדולה או כף גלידה, קרצו ממה כדורים וגלגלו אותם לטראפלס בקוטר 2 ס"מ.
  6. הכינו בצד צלחת עם אבקת הקקאו, ולאחר שתכינו כל טראפל, גלגלו אותו עד לציפוי מלא בצלחת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.