header

מתכון לפודינג בטטה בטעם שוקולד

זהו מתכון יותר קליל ואוורירי של גנש השוקולד המפורסם. טעמו של הפודינג רק הופך למיוחד יותר הודות לתוספת הבטטה המתוקה.
 
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג בטטה בטעם שוקולד
רכיבים לפודינג שוקולד:
בטטה - 1 כוס (מחית צלויה)
אבקת קקאו - ¼ כוס (לא ממותקת)
סירופ מייפל - 2 כפות
חלב שקדים - ¼ כוס (ניתן להשתמש גם בחלב אורז)
תמצית וניל - ½ כפית
אופן הכנת הפודינג שוקולד:
  1. צלו בטטה בחום של 200° מעלות, מעכו היטב ותנו למחית להצטנן מעט.
  2. ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון, עד להגעה למרקם אחיד וחלק.
  3. קררו במשך שעה במקרר והגישו.
מקור: דפנה כרמי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.