זה תמיד תענוג לגלות משקה מיוחד חדש כמו זה שמוצג במתכון הבא לשייק אבוקדו-קיווי טעים ובריא. האבוקדו מכיל אנזימים המסייעים לגופנו לספוג ויטמינים בצורה טובה יותר, ולכן הוא משמש כהכנה מעולה ליום חדש ומלא בריאות. בנוסף, האבוקדו נחשב לאחד ממנקי הפה הטבעיים הטובים ביותר, כיוון שהוא מחסל ריחות רעים.
רכיבים לשייק אבוקדו וקיווי:
אופן הכנת השייק אבוקדו וקיווי:
-
העבירו את המרכיבים לבלנדר בסדר הבא - נוזלים, פירות ובסוף קוביות קרח.
-
הפעילו את הבלנדר על מהירות נמוכה, ולאחר 30 שניות הגבירו אותה.
-
המשיכו לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
-
מומלץ לשתות מיד לאחר ההכנה, כדי למצות את מירב הוויטמינים.
מקור: ניר ברעם