הסלט שלפניכם יכול להיות מוכתר "כמלך הסלטים" בזכות הרכיבים הנפלאים שהוא מכיל שהופכים אותו לבריא וטעים במיוחד. תוספת הקינואה ורוטב ההדרים הופכים את הסלט הזה לבעל טעם ומרקם כמו שלא הכרתם, וכולם ישמחו לסיים איתו ארוחה בצורה קלילה וטעימה.
רכיבים למתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים:
אופן הכנת מתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים:
-
קלפו וחתכו את הפירות לחתיכות בגודל הרצוי, והכניסו אותם לקערה גדולה.
-
צננו את הקינואה, הוסיפו אותה לקערה עם הפירות וערבבו היטב עד לכיסוי של כל הפירות.
אופן הכנת רוטב הדרים:
-
הכניסו את רכיבי הרוטב, מלבד השמן, למעבד מזון וערבלו לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן הוסיפו לרוטב את השמן וערבלו יחדיו.
-
מספר דקות לפני ההגשה, הוסיפו את הרוטב לסלט, ערבבו היטב עד לציפוי מלא והגישו.