האטריות, שבדרך כלל מהוות תוספת למנה, הופכות במתכון הזה למרכיב מרכזי במנה עיקרית. תמצאו בה מגוון של ירקות ומרכיבים שהופכים את המוקפץ שכולנו מכירים להפתעה עבור בלוטות הטעם בכל ביס.
אופן הכנת הפאד תאי:
-
השרו את אטריות האורז במים רותחים בין 20 ל-25 דקות, עד שיתרככו.
-
חתכו את העוף לחתיכות דקות ככל שניתן.
-
ערבבו את רוטב הדגים, הסוכר, הוויניגרט ורוטב העגבניות עד שהסוכר יימס לחלוטין.
-
פרסו את הבצל הירוק לחתיכות דקות והניחו אותן בצד.
-
צקו שמן לתוך מחבת עמוקה (ווק) והרתיחו אותו. לאחר הרתיחה הוסיפו את העוף ואת שיני השום. כשהעוף מקבל גוון חום הוסיפו את האטריות וצקו עוד שמן כדי למנוע הידבקות. בחשו בעדינות כדי למנוע מהאטריות להישבר.
-
הזיזו את האטריות הצידה והוסיפו ביצה מעל. הקפידו לערבב בעדינות והוסיפו עוד שמן במידת הצורך כדי למנוע הידבקות של האטריות.
-
הוסיפו לסיר ¾ כוס בוטנים, נבטי שעועית ובצל ירוק.
-
העבירו את תכולת הסיר לכלי הגשה והוסיפו ¼ כוס אגוזים לקישוט. תוכלו להוסיף גם פתיתי צ'ילי וחתיכות לימון.
מקור: חנה זוסמן