maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרק כרוב על וירקות

העניקו למשפחתכם מנה חמה שגדושה בבריאות ובטעם נפלא, שתיתן להם כוחות מחודשים גם בימי החורף הקרירים.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק כרוב על וירקות
רכיבים למרק כרוב-על:
שמן זית - 2 כפות
בצל - 1 (קצוץ דק)
שיני שום - 4 (טחונות)
כרוב על - צרור (ללא גבעול קצוץ דק)
מים - 8 כוסות
עגבניות - 420 גר' (חתוכות לקוביות - אפשר מקופסת שימורים)
תפוחי אדמה - 6 (קלופים וחתוכים לקוביות)
שעועית לבנה - 840 גר' (אפשר מקופסת שימורים)
בזיליקום - 2 כפות (כתוש)
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המרק כרוב-על:
  1. הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה ושמנו אותו עם שמן זית. הוסיפו בצל ושום ובשלו אותם עד שיתרככו.
  2. הוסיפו כרוב על ובשלו במשך 3-2 דקות. preperation
  3. לאחר מכן הוסיפו מים, עגבניות, תפוחי אדמה, שעועית, בזיליקום ופטרוזיליה. ערבבו היטב את הרכיבים ובשלו על להבה בינונית במשך 25 דקות, או עד שתפוחי האדמה יתבשלו. לבסוף, תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם.
  4. צקו את המרק לקערות והגישו.
מקור: בלה ר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר