maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפרחי כרובית מוקרמים ללא גלוטן

אם עוד לא ניסיתם כרובית מוקרמת, אתם הולכים ליהנות מהמנה הזאת. היא ממלאת ומשביעה מבלי להיות כבדה כמו מנת פסטה למשל.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפרחי כרובית מוקרמים ללא גלוטן
רכיבים לכרובית המוקרמת:
חמאה - 5 כפות
בצל - 1 (קטן, קצוץ)
שיני שום - 1-2 (קצוצות)
קמח קוקוס - 2 כפות
חלב קוקוס - 400 מ''ל
מלח - ¼ כפית
חרדל - 1 כפית
גבינת צ'דר - 2 כוסות (מגורדת)
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מגורדת)
זרעי פשתן - 2 כפות (טחונים)
אופן הכנת הכרובית המוקרמת:
  1. ממיסים 3 כפות חמאה במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב.
  2. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים למשך דקה נוספת. מוסיפים את קמח הקוקוס ומערבבים כ-5 דקות עד שהכל מקבל גוון זהוב.
  3. מוסיפים את חלב הקוקוס, החרדל והמלח, ומערבבים עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
  4. מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את הצ'דר והכרובית, ומערבבים היטב. preperation
  5. מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את הפרמז'ן, זרעי הפשתן ושתי כפות החמאה שנותרו.
  6. אופים בתנור עד שהגבינה מתחילה לבעבע (כ-30 דקות).
מקור: דורית פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר