header

מתכון לסלט קינואה קייל ופירות יבשים

אם גם אתם נתפסתם בטרנד הבריאותי, כדאי לכם להכיר את המתכון הבא - סלט קינואה וכרוב קייל. שני המרכיבים הללו, הנחשבים כמזונות על, המשולבים יחד עם פירות יבשים טבעיים ללא תוספת סוכר יהפכו לכם את הארוחות לבעלות ערך תזונתי גבוה, משביעות וטעימות יותר.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה קייל ופירות יבשים מקור תמונה: chelseasmessyapron
רכיבים לסלט קינואה:
קינואה - ½ כוס
קייל - 6-8 (עלים רחבים)
מלח גס - 1 כפית
מיץ לימון - מ-1 לימון
תות שדה - ¾ כוס (טריים ופרוסים)
אוכמניות - ¾ כוס (טריות)
פטל - ¾ כוס (טרי)
צימוקים - ½ כוס (או ענבים טריים וחצויים)
אוכמניות - ⅓ כוס (מיובשות)
פיסטוק - ¼ כוס (קצוץ גס)
גבינת פטה - 100 גר' (מגורדת או חתוכה לקוביות)
רוטב בלסמי - לפי הטעם (קנוי)
אופן הכנת הסלט קינואה:
  1. בשלו קינואה בסיר עם מים ומלח לפי ההוראות שעל גב האריזה. כאשר הקינואה מוכנה הסירו את הסיר מהאש והניחו בצד עד שתהיה קרה לחלוטין.
  2. הסירו את השדרה המרכזית הקשה של עלי הקייל וחיתכו את העלים לרצועות דקות מאוד.
  3. הניחו במסננת ושטפו היטב.
  4. פזרו מעט מלח על עלי הקייל וסחטו מעט מיץ לימון טרי מעל.
  5. ערבבו היטב את הקייל עם הלימון והמלח כ-1-2 דקות, שטפו שוב ויבשו.
  6. הכניסו את הקינואה והקייל יחד לקערה גדולה, הוסיפו את התוספות מעל וערבבו היטב.
  7. הגישו עם רוטב בלסמי בצד או צקו מעל הסלט וערבבו שוב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.