header

מתכון לסלט מנגו, קינואה ושעועית שחורה

לרוב בימים חמים אין חשק לאכול מנות חמות וכבדות, והעבודה במטבח החם הופכת למסרבלת ולא נעימה. החיפוש אחר מזונות קלילים ומרעננים היא פתרון מומלץ ביותר, אך מהירות ההכנה והטעם חשובים לא פחות. לכן כדאי שתכירו את מתכון סלט המנגו-קינואה שלפניכם, שייתן לכם מענה על הדרישות מארוחות הצהריים והערב של הימים החמים הבאים לקראתנו.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט מנגו, קינואה ושעועית שחורה מקור תמונה: nourishedtheblog
רכיבים לסלט:
שמן זית - 2 כפות
מיץ לימון - 1 כף (סחוט טרי)
כמון - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
קינואה - ½2 כוסות (מבושלת, קרה או בטמפרטורת החדר)
שעועית שחורה - 2 כוסות (מבושלת, ומסוננת – אפשר מקופסת שימורים)
פלפל אדום - 1 כוס (קצוץ)
מנגו - 1 כוס (חתוך לקוביות קטנות)
כוסברה - ½ כוס (קצוצה גס)
בצל ירוק - ¼ כוס (קצוץ דק)
פלפל חלפניו - 1 (קצוץ דק – לא חובה)
רכיבים לרוטב:
שמן זית - ¼ כוס
מיץ לימון - 2 כפות
דבש - 1-2 כפות
רוטב צ'ילי חריף - ½ -1 כפית
מלח - מעט
אופן הכנת הסלט:
  1. קחו קערה גדולה, הכניסו לתוכה מלח, פלפל, כמון, מיץ לימון, שמן זית וערבבו יחד.
  2. הוסיפו את כל רכיבי הסלט פנימה בקבוצות קטנות כל פעם וערבבו היטב על מנת שהתבלינים יגיעו לכל חלקי הסלט.
  3. צקו את הרוטב לפני ההגשה או הגישו את הסלט עם הרוטב בצד.
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו את כל מרכיבי הרוטב יחדיו והכניסו למקרר עד לשימוש או הגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.