header

מתכון מפתיע למאפינס שוקולד עם תרד

לרוב כשאנחנו מוסיפים תרד למנות שדורשות אפייה – מדובר במתכונים לבורקסים או פשטידות כאלו ואחרות, אך האם אי פעם חשבתם לשלב אותו בקינוח? ובכן, גם אנחנו הרמנו גבה כשמצאנו את המתכון הבא למאפינס שוקולד עם תרד, אך כשניסינו להכין אותו בעצמנו ובדקנו את התוצאה – התמוגגנו ותהינו איך לא הכרנו אותו קודם! אז אתם מוזמנים ליהנות מהגרסה הבריאה, המזינה ובעיקר הטעימה למאפינס שוקולד עם תרד – שתפתיע אתכם ואת האורחים שלכם, ושתרצו להכין לילדים שלכם לפחות פעם בשבוע...

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון מפתיע למאפינס שוקולד עם תרד מקור תמונה: thegreenforks
רכיבים למתכון למאפינס שוקולד עם תרד:
בננה - 1 (מעוכה)
חלב - ½ כוס
תרד - 60 גרם (קצוץ דק)
שמן קוקוס - ⅓ כוס (מומס)
תמצית וניל - 2 כפיות
שבבי שוקולד - ½ כוס (רצוי שוקולד מריר)
קמח - ½1 כוסות
אבקת קקאו - ½ כוס
סוכר - ½ כוס
אופן הכנת המתכון למאפינס שוקולד עם תרד:
  1. ערבלו במעבד מזון את הבננה, החלב והתרד, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. העבירו את התערובת לקערה גדולה, וערבבו אותה יחד עם המרכיבים הרטובים ושבבי השוקולד – עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. הוסיפו את המרכיבים היבשים והמשיכו לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. שמנו תבנית להכנת מאפינס עם שמן קוקוס, ומלאו כל שקע שלה עד ל- ¾ מגובהו.
  5. אפו את המאפינס בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
  6. הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: