maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לאבוקדו אפוי עם רצועות סלמון

להיות הורה משמע להתמודד עם המון אחריות ולחץ. בבוקר, אחרי שמכינים את הילדים לבית הספר ודואגים להכין להם כריך מזין שיאכלו בארוחת הצהריים, אנו ממהרים לעבודה ושוכחים לנשנש משהו קטן בעצמנו. במצבים כאלה תוכלו להכין לעצמכם את המנה המזינה והמהירה הזו.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לאבוקדו אפוי עם רצועות סלמון
רכיבים לאבוקדו וסלמון:
ביצים - 4 (גודל M)
סלמון טרי - 4 רצועות
מלח - לפי הטעם (אפשרי אך לא חובה)
פלפל שחור - לפי הטעם (אפשרי אך לא חובה)
אופן הכנת האבוקדו וסלמון:
  1. טגנו קלות את רצועות הסלמון, ולאחר מכן תנו לו להתקרר, חתכו לריבועים קטנים והניחו בצד.
  2. חתכו את האבוקדו לחצאים והוציאו את הגלעין, בדקו שיש מספיק מקום בכל חצי לביצים.
  3. שברו את הביצה וצקו את תכולתה לשקע במרכזו של האבוקדו.
  4. פזרו מעל האבוקדו והביצה את ריבועי הסלמון שחתכתם ופזרו מלח ופלפל לפי הטעם (לא חובה).
  5. הכניסו את האבוקדו לתבנית אפייה ובשלו בחום של 200° מעלות למשך כ-15 דקות, וזהו הכל מוכן. שיהיה לכם בתיאבון ויום מוצלח!
מקור: אבי מורנו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: