maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון קל הכנה לדג סלמון ותפוחי אדמה מתובלים במיקרוגל

ארוחת צהריים הכוללת דג סלמון טומנת בחובה יתרונות בריאותיים חשובים וכן טעמים מדהימים, ועם המתכון הזריז שלפניכם לא תתלבטו בפעם הבאה שתרצו להכין מנה פשוטה ומזינה לכל המשפחה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קל הכנה לדג סלמון ותפוחי אדמה מתובלים במיקרוגל
רכיבים לדג סלמון:
תפוחי אדמה - 4 (קטנים, פרוסים דק)
פילה סלמון - 4 פרוסות
יין לבן - לפי הטעם
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
עלי רוזמרין - מ-1 גבעול (קצוצים גס)
אופן הכנת הדג סלמון:
  1. הניחו על השיש 4 דפי אפייה המתאימים לחימום במיקרוגל.
  2. סדרו כ-12 פרוסות תפוחי אדמה על כל דף אפייה, 3 פרוסות בכל שורה. לאחר מכן הניחו את פרוסות הסלמון על רצועות תפוחי האדמה ומעליהן פזרו מעט מלח גס, פלפל שחור ומספר עלי רוזמרין, כשתוכלו להוסיף כל ירק נוסף שבו תחפצו. לפני שתעטפו את דג הסלמון צקו מעליו מעט יין לבן כדי ליצור סביבה לחה וטעם נהדר. preperation
  3. עטפו היטב את דג הסלמון בנייר האפייה, והכניסו כל דג בתורו למיקרוגל למשך ½3 דקות. לבסוף, הוציאו בזהירות את הדג, חתכו את נייר האפייה באמצעות מספריים, והגישו בעודו חם.
מקור: ליאורה.ב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר