print header

14 טריקים מגניבים למטבח

 איך שומרים על טריותן של חבילות קמח, כיצד מזרזים טיגון של בצל ואיך מוציאים גלעין של דובדבן בקלות? כל מי שמעביר את זמנו בבישולים במטבח, כנראה שאל את השאלות הללו לא פעם, וחיפש כל מיני טריקים שישפרו את ביצועיו ואת איכות מרכיבי המזון שבהם הוא משתמש. היום החלטנו לעזור לכם ולחשוף בפניכם 14 שיטות מפתיעות שעונות על השאלות שמופיעות מעלה, ועל עוד רבות אחרות שכנראה הטרידו אתכם ובשלנים אחרים. מכירים מישהו שתמיד מסתבך במטבח? שתפו עימו את הכתבה, אנו בטוחים שהוא יודה לכם!
 
1. רוצים לשמור על טריותם של סלרי וברוקולי לזמן ממושך יותר? עטפו כל אחד מהם בנייר אלומיניום.
טריקים למטבח: סלרי ולידו סלרי עטוף בנייר אלומיניום
2. אם אתם לא זקוקים לכל תבנית האפייה שלכם בשביל לאפות פשטידה או עוגה, תחמו את גבולות התבנית לפי הצורך שלכם, בעזרת רדיד אלומיניום מקופל כמו בתמונה.
טריקים למטבח: תבנית אפייה עם בצק שמוגבל על ידי נייר אלומיניום
3. כדי למנוע היווצרות עובש על פירות יער, השרו אותם במעט חומץ.
טריקים למטבח: פירות יער בקופסאות
4. אחסנו אננס הפוך כך שהצד של העלים יהיה כלפי מטה, על מנת לזרז את תהליך הבשלתו ולזכות בפרי מתוק יותר!
טריקים למטבח: אננס הפוך
5. כדי להוציא את ליבתה של חסה אייסברג, דפקו על קרש חיתוך את חלקה התחתון, היכן שנמצאת הליבה, ותוכלו להוציא אותה בקלות.
6. רוצים לזרז את תהליך טיגון הבצלים המייגע? הוסיפו למחבת מעט סודה לשתייה.
טריקים למטבח: בצל במחבת
7. היעזרו במהדק נייר כדי להוציא גלעינים מדובדבנים, כפי שניתן לראות בסרטון הבא.
8. כדי למנוע השחמת תפוחים חתוכים, סחטו מעל הפלחים מעט לימון או מיץ לימון. 
טריקים למטבח: תפוח אדום חתוך, ופלח שלו
9. רוצים שלירקות שלכם יהיה צבע יפה ובהיר? לאחר דהייתם השרו אותם במי קרח, וכך תשמרו על הגוון החדש.
טריקים למטבח: עגבניות אדומות בקערה
10. אחסנו חבילות קמח פתוחות במקפיא, על מנת לשמור על טריותן לזמן ממושך יותר.
טריקים למטבח: צנצנת קמח פתוחה שממנה נשפך קמח
11. ניתן להקפיא עשבי תיבול כמו רוזמרין או טימין. אל דאגה, ברגע שתרצו להשתמש בהם – הם פשוט יתפוררו. 
טריקים למטבח: כפות של עשבי תיבול
12. אם הסוכר החום שלכם התקשה לכדי גושים, שימו בקופסה שלו לחם לבן ורך – ותראו שהסוכר ישוב למרקם גרגרי בתוך כמה שעות.
טריקים למטבח: סוכר חום בקערה
13. עליכם לארח חברים ואתם רוצים להוציא משקאות קרים לשולחן? כדי לשמור על הטמפרטורה הנמוכה שלהם ועל מקום, הניחו את הבקבוקים בקערות עם קוביות קרח מלוחות. 
טריקים למטבח: בקבוקי בירה בקערה מלאה בקרח
14. רוצים ליצור בסיסי פאי מדויקים, יפים ושווים בעוביים? הניחו את הבצק בתבנית האפייה, מקמו במרכזו סרגל כך שישכב על הצד של הסנטימטרים והתחילו לסובב את האביזר עד לקבלת בצק מרודד ומספיק גדול כדי לעטוף כל התבנית.
טריקים למטבח: פאי

מקור התמונות: brightsideDocteurCosmos

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו