קינוח לא חייב להיות גלידה או מאפה, ולפעמים כל מה שאנחנו באמת רוצים אחרי ארוחה דשנה הוא נשנוש מתוק. בדיוק במצבים שכאלה אפשר להכין מבעוד מועד או באותו הרגע מחבת של אגוזים מקורמלים שיחטפו בין רגע. במקרה שנשארתם עם עודף, תמיד תוכלו להשתמש בהם להכנת מנות קינוח אחרות.
רכיבים לאגוזים המקורמלים:
אופן הכנת האגוזים המקורמלים:
-
חממו מחבת בינונית על להבה בינונית והוסיפו את כל המרכיבים. ניתן לרסק קלות את האגוזים אם יש צורך.
-
חממו את האגוזים וערבבו את תוכן המחבת באופן רציף למשך כ-5 דקות עד שכל האגוזים מכוסים בצורה אחידה.
-
בסיום הבישול העבירו את האגוזים ישירות למגש או צלחת מכוסים בנייר אפייה. בשלב זה ניתן להפריד ולפזר את האגוזים עם 2 מזלגות או לתת להם להתקשות ולשבור אותם אחר כך.
-
תנו לאגוזים להתקרר במשך 5-7 דקות ואכלו בהנאה או השתמשו בהם כתוספת לקינוחים ולמנות אחרות.
מקור: ענת הלוי