אם אתם נוהגים להתענג על האגס המתקתק ברגע שהוא מבשיל בשלהי הסתיו, ודאי תשמחו להכיר את השייק החם והנהדר הזה, שמכיל גם את הג'ינג'ר שהופך את המשקה לבריא ומזין במיוחד.
אופן הכנת השייק אגס:
-
הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר וטחנו אותם על עוצמה חלשה כשפתח ההזנה פתוח, תוך כדי שאתם אוחזים במכסה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
בדקו אם התערובת חמה מספיק, ובמידת הצורך תוכלו להעבירה לכוס שמתאימה למיקרוגל ולחממה במשך 30-15 שניות, או עד שתגיע לטמפרטורה הרצויה.
מקור: אידה.ל