header

מתכון לתה עשב לימון-ג'ינג'ר

לאחר שקראתם על יתרונות חליטת עשב הלימון הגיע הזמן ללמוד כיצד להכין את המשקה, והמתכון הבא יאפשר לכם ליהנות מתה משופר עוד יותר באמצעות הוספת ג'ינג'ר. מומלץ לשתות את התה בעודו טרי וחם מדי יום, אולם אם אתם קצרים בזמן תוכלו להכין את התה בערב ולהשאיר אותו בסיר על מנת שיתקרר במשך הלילה. בבוקר פשוט הרתיחו אותו מחדש, העבירו לבקבוק תרמי וקחו אותו אתכם לעבודה. 

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתה עשב לימון-ג'ינג'ר
רכיבים לתה למון-גראס:
מים - 600 מ''ל (חלק מהכמות תתאדה בזמן ההכנה)
עשב לימון - 5 גבעולים
ג'ינג'ר - לפי הטעם
אופן הכנת התה למון-גראס:
  1. שפכו את המים לסיר והביאו אותם לרתיחה.
  2. פרסו את עשב הלימון והג'ינג'ר לרצועות דקות מאוד, העבירו אותן אל הסיר והביאו לרתיחה במשך 5-7 דקות.
  3. כבו את האש, כסו את הסיר עם מכסה והמתינו 20-30 דקות.
  4. תוכלו להוסיף לתה שלכם כף דבש אם תרצו להמתיק אותו, או לשתות אותו כפי שהוא.
מקור: פזית ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.