המתכון הזה הופך את כל החוקים של מתכון הפלפלים הממולאים, זונח את האורז והבשר, ומפתיע עם מילוי עשיר במיוחד של פסטה וגבינות.
אופן הכנת הפלפלים ממולאים:
-
חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
בשלו את הפסטה לפי הוראת ההכנה וסננו אותה מכל נוזלי הבישול לאחר מכן.
-
בזמן שהפסטה מתבשלת הכינו את הפלפלים. שטפו אותם היטב, חתכו את כיפת הפלפל, היכן שהגבעול, והוציאו את כל הגרעינים מפנים.
-
בסיר בישול חממו את גבינת השמנת, גבינת הצ'דר והחלב, החרדל, הפפריקה, המלח והפלפל על אש בינונית וערבבו היטב.
-
הוסיפו אל הסיר את הפסטה, ערבבו למשך כ-5 דקות נוספות והסירו מהאש.
-
בתבנית רחבה, סדרו את הפלפלים בשורה ומלאו אותם בתערובת הפסטה.
-
פזרו מעל כל פלפל מעט פירורי פאנקו והכניסו לתנור למשך 20 עד 25 דקות עד שהפלפלים יתרככו.
מקור: גאיה ל.