ביצי השטן הן מתאבן קלאסי ומרשים לאירוח. הן עשויות ביצים קשות חצויות לשני חלקים, את מקומו של החלמון הפשוט תופסת תערובת נהדרת המבוססת על חלמון, מיונז, חרדל ותבלינים. ההכנה קלה ופשוטה ותוך כמה דקות של עבודה מתקבלת מנת פתיחה ססגונית ומעוררת תיאבון.
כדי להתחיל אתם צריכים שיהיה לכם בסיס לא פחות ממצוין - ולשם כך אנחנו מצרפים לכם את המתכון המושלם שלנו להכנת ביצים קשות כמו מקצוענים.
פפריקה: ניתן להחליף את הפפריקה המתוקה בפפריקה חריפה ולהוסיף תבלינים לפי טעמכם האישי.
חרדל: על מנת לקבל מרקם רך וחלק עדיף להשתמש בחרדל רגיל, אך אפשר גם בחרדל דיז'ון.
מיונז: אפשר להמיר את המיונז באלף האיים, שמנת חמוצה, יוגורט.
בצל ירוק: את הבצל הירוק אפשר להחליף בפטרוזיליה קצוצה, כוסברה, שמיר, נענע או עירית.
להעשרת המילוי: אפשר להוסיף זיתים קצוצים, חתיכות סלמון כבוש, צלפים.
הכנת המילוי: לקבלת מרקם רך וחלק ניתן לטחון במעבד המזון.
זילוף: ניתן לזלף את המילוי עם הציוד המתאים כדי לקבל ביצי שטן מעוצבות וחינניות, ואפשר גם להעביר את התערובת בעזרת כפית.