header

מתכון לשייק תאנים, תמרים ואגוזי קשיו

כשהיינו ילדים ראינו בהרבה סרטים ותוכניות טלוויזה כיצד מלכים ואנשי אצולה נהנים ממאכלים שונים כמו תאנים, תמרים ועוד שלל מטעמים, ואנחנו באופן אישי מאוד רצינו להצטרף אך לא יכולנו. משום שבימי הקיץ התאנים המתוקות מגיעות לשיא בשלותן, זה הזמן המושלם להצטרף לחגיגה המלכותית ולהכין שייק מתוק ועשיר שמשאיר בפה טעם של עוד. נסו אותו בעצמכם ולא תתאכזבו!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לשייק תאנים, תמרים ואגוזי קשיו מקור תמונה: zestysouthindiankitchen.com
רכיבים לשייק תאנים, תמרים ואגוזי קשיו:
תמרים - כ-6 (מסוג מג'הול, ללא הזרעים)
תאנים - כ-5 (קלופות)
אגוזי קשיו - ⅕ כוס
שקדים מולבנים - כ-25 (הוראות הכנה במתכון)
חלב - ½+1 כוסות (מחולקות)
מים - 2 כוסות
הל טחון - ⅓ כפית
זנגביל - ⅛ כפית
אופן הכנת השייק תאנים, תמרים ואגוזי קשיו:
  1. לפני הכנת השייק, הכינו את התמרים שלכם מראש והשרו אותם במים למשך כחצי שעה.
  2. בזמן הזה ניתן להכין את השקדים אם העדפתם לקנות אותם בצורתם הטבעית; חממו במיקרוגל בערך ¾ כוס מים בכלי מתאים למשך כדקה ואז הכניסו לתוכו את השקדים.
  3. לאחר 3-4 דקות במים החמים, הוציאו את השקדים מהמים וניתן יהיה להסיר מהם את הציפוי החום בקלות ולהשתמש בהם עבור השייק.
  4. אחרי שסיימתם, הכניסו תמרים תאנים, שקדים, קשיו וזנגביל לתוך בלנדר יחד עם ½ כוס חלב. הפעילו את הבלנדר למשך 4-5 דקות, תחילה באטיות ואז במהירות.
  5. הוסיפו את שאר החלב ו-½1 כוסות מים, הפעילו את הבלנדר למשך שתי דקות נוספות והוסיפו את חצי כוס המים שנשארה אם יש צורך.
  6. העבירו לכוסות ושתו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
תכנים קשורים:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.