header

מתכון לבונאלוס - לביבות ארגנטינאיות עם גבינה ותרד

אם אתם מחפשים מתכון למנה קלילה, טעימה ומזינה, אתם חייבים לנסות את המתכון הבא לבונאלוס - לביבות ארגנטינאיות עם תרד שישדרגו כל ארוחה. בעזרת מספר רכיבים פשוטים ועם כמה דקות פנויות, תוכלו להכין מנה מיוחדת שכל בני המשפחה יאהבו וליהנות ממנה לצד סלט או יוגורט טבעי.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבונאלוס - לביבות ארגנטינאיות עם גבינה ותרד מקור תמונה: casafe.org
רכיבים לבונאלוס:
קמח - ¾ כוס
אבקת אפייה - ½ כפית
אגוז מוסקט - ½ כפית (מגורד)
תרד - 280 גרם (טרי או קפוא, קצוץ)
בצל - 1 (קטן, קצוץ)
חלב - ½ כוס
ביצים - 2 (טרופות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן - לטיגון
אופן הכנת הבונאלוס:
  1. בקערה בינונית, ערבבו יחד קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
  2. ערבבו את התרד והבצל בקערה נפרדת. הוסיפו לקערה ביצים וחלב וערבבו בשנית.
  3. הוסיפו את תערובת הקמח לתערובת הביצים וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. חממו שמן בעומק 2 ס"מ בערך בתוך מחבת עמוקה ועל להבה בינונית-גבוהה. קחו בערך 1 כף מהבלילה והכניסו אותה לשמן החם. עשו כך עם יתר התערובת וטגנו בשני הצדדים עד להשחמה, כ-3-4 דקות מכל צד.
  5. הוציאו את הלביבות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג והגישו חם לצד תוספות אהובות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.