סלמון מעושן הוא אחד המעדנים הטעימים והאהובים ביותר על אנשים, וכדי ליהנות ממנו אתם לא צריכים לחכות למועדים מיוחדים. בתוספת של יוגורט ושמיר, ובתוך פיתה טרייה, תוכלו להכין את אחד מכריכי הסלמון המעושן הטעימים ביותר שניסיתם ולהפוך כל ארוחה לחגיגה.
מקור תמונה:
thekitchn
אופן הכנת הפיתה:
-
חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים, פיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי והניחו בצד.
-
הכניסו לקערה בינונית את הסלמון המעושן וחתכו אותו באופן גס בעזרת מזלג.
-
הוסיפו לקערה עם הסלמון שמיר קצוץ, מעט פלפל שחור ויוגורט/שמנת חמוצה וערבבו היטב.
-
הכניסו לחצאי הפיתה מעט עלי קייל, פרוסות של מלפפון ואת תערובת הסלמון. הוסיפו עוד פלפל שחור ומלח לפי טעמכם ואיכלו בתאבון.