header

מתכון לאבטיח על הגריל ברוטב יוגורט

מתכון משגע שכדאי מאוד לנסות בפעם הבאה שמארחים, אתם לא תאמינו כמה מחמאות תקבלו על הטעם והיצירתיות.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאבטיח על הגריל ברוטב יוגורט
רכיבים לאבטיח על הגריל:
אבטיח - 1 (בינוני, חתוך למשולשים גדולים)
יוגורט - 1 כוס (לבן)
מיץ לימון - 2 כפות (סחוט טרי)
חומץ בן יין - 1 כף (לבן)
טימין - 1 כפית (קצוצה גס)
נענע - ¼ כוס (עלים טריים)
שמן זית - 2 כפות
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם (גרוס)
אופן הכנת האבטיח על הגריל:
  1. ערבבו את היוגורט עם מיץ הלימון, החומץ, הטימין וכף שמן הזית.
  2. זלפו כף שמן זית על פרוסות האבטיח ותבלו במלח ופלפל.
  3. צלו את האבטיח על הגריל, כדקה מכל צד, עד שהוא נחרך קלות.
  4. העבירו את האבטיח לצלחת, מזגו מעליו את רוטב היוגורט וקשטו עם עלי הנענע.
מקור: אסנת אורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.