כשמגיעה שעת התה, הכיף הגדול הוא לגוון בטעמי המשקה המפורסם. המתכון הבא מגיע אלינו מתאילנד הרחוקה עם טעמים חזקים ומיוחדים.
אופן הכנת ה. תה קר:
-
בסיר קטן, חממו יחד את המים, הסוכר, כוכבי האניס והקינמון והביאו לרתיחה.
-
כבו את האש והוסיפו את שקיקי התה. השאירו אותם בפנים 10-5 דקות, תלוי בחוזק התה שאתם רוצים.
-
הוציאו החוצה את כוכבי האניס, מקלות הקינמון ושקיקי התה.
-
מזגו את החלב המרוכז הממותק וערבבו. השאירו עד קירור מלא.
מקור: יפעת גורנשטיין