header

מתכון לקינואה - צ'ילי וירקות

תבשיל הצ'ילי הוא אהוב במדינות רבות, וכולל בדרך כלל בשר, שעועית ופלפל חריף מאוד. הגרסה הבאה היא קלילה יותר ואינה מכילה בשר, אלא רכיבים קלילים יותר שיוצרים מנה חמה ומושלמת לערבי הסתיו הצוננים.

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לקינואה - צ'ילי וירקות מקור תמונה: William Jones
רכיבים לתבשיל קינואה:
מרק ירקות - ¼2 כוסות
קינואה - ½ כוס (מבושלת)
שעועית שחורה - כ-400 גרם (מבושלת - ניתן להשתמש בשעועית מקופסת שימורים)
עגבניות גדולות - 4 (חתוכות לקוביות)
פלפל אדום - ¼ כוס (קצוץ)
פלפל ירוק - ¼ כוס (קצוץ)
גזר - 1 (מגורר)
בצל - ½ בצל (קצוץ)
פלפל אדום קטן - ½ פלפל
אבקת צ'ילי - 2 כפיות
מלח - ½1 כפיות
פלפל שחור - 1 כפית
כמון - 1 כפית
אורגנו - 1 כפית
גרגירי תירס - ½ כוס
אופן הכנת התבשיל קינואה:
  1. לתוך סיר גדול, הכניסו מרק ירקות, קינואה, שעועית שחורה ועגבניות וערבבו היטב.
  2. הוסיפו לסיר פלפלים, גזר, בצל ושום, וערבבו. הכניסו לסיר את יתר התבלינים וערבבו היטב כדי שכל הרכיבים ישתלבו יחדיו. preperation מקור תמונה: Mike
  3. הביאו את התבשיל לרתיחה, כסו את הסיר והנמיכו את עוצמת האש ללהבה בינונית. בשלו במשך כשעה וחצי או עד שכל הרכיבים מתאחדים והירקות רכים. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.