אף אחד לא יכול לעמוד בפני הריח של העוגיות האלה, ואתם בעצמכם תתפתו לגנוב אחת איך שהן יצאו מהתנור. לינה ממליצה לכל מי שלא רוצה להכניס עגבניות מיובשות לעוגיות האלה, להחליף אותן בפפריקה מתוקה שתוסיף להן צבע אדמדם.
למתכונים נוספים מהבלוג "קוקילינה"
מקור תמונה:
kukilina10
רכיבים לעוגיות פרמז'ן (כ-75 יח'):
טיפ השף:
* ניתן להחליף את גבינת הפרמז'ן בכל גבינה קשה אחרת.
* אם אינכם רוצים להשתמש בעגבניות מיובשות, תוכלו להחליף אותן בתבלינים, עשבי תיבול או כל רעיון אחר שעולה לראשכם.
* ניתן להכין את הגלילים מראש ולשמור במקפיא עד לחודש.
* ניתן להחליף את השומשום והקצח בתבלינים אחרים כמו פרג או שומשום שחור, או שתוכלו לוותר עליהם לחלוטין.
* העוגיות נמצאות בשיאן ביום-יומיים שלאחר הכנתן, אז הפריכות מתחילה להיעלם.
מקור: "קוקילינה"