header

מתכון לאננס מוחמץ

טעמתי סוגים רבים של חמוצים מכל מיני ירקות ופירות, אך מתכון האננס הזה היה אחד הדברים הטובים ביותר, נסו ותשארו חסרי מילים!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאננס מוחמץ
רכיבים לאננס המוחמץ:
אננס - 2 כוסות (טרי, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ)
מיץ לימון - ¾ כוס (סחוט טרי)
רוטב סרירצ׳ה - 1 כף (ניתן להחליף ברוטב צ'ילי חריף)
שן שום - 1 (גדולה וחתוכה דק)
אופן הכנת האננס המוחמץ:
  1. הכניסו את חתיכות האננס לצנצנת גדולה וערבבו את מיץ הלימון, הרטבים והשום בקערה נפרדת.
  2. שפכו את תערובת הלימון אל תוך הצנצנת עם האננס כך שכל חתיכות הפרי יהיו מכוסות. במידה ואין מספיק נוזלים הוסיפו מיץ לימון על פי הצורך.
  3. סגרו את הצנצנת היטב והכניסו למקרר למשך זמן של עד 3 שבועות.
מקור: רוני אביבי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.