header

מתכון לחמוצים יפנים

מחפשים נשנוש טעים ומיוחד עם הדרינק או תוספת טעימה לצד הארוחה? הכירו את החטיף הטבעי הכי בריא שתוכלו לאכול ועם כמות קלוריות נמוכה - חמוצים יפניים טעימים במיוחד שתוכלו להכין במהירות הודות למתכון הפשוט הבא.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחמוצים יפנים מקור תמונה: splendidtable
רכיבים לחמוצים יפנים:
חומץ אורז - 3 כוסות (לא מתובל)
מלח - ½ כפית (או לפי הטעם)
סוכר - 6 כפות (או לפי הטעם)
צ'ילי - ½ עד 1 כפית
גרידת לימון - 1 כפית
כרובית - ½ (פרחים בלבד)
פלפלים אדומים - 2 (או כל צבע אחר, חתוכים לרצועות)
גזרים - 3 (בינוניים, קלופים וחתוכים באלכסון לרצועות בעובי של ½1 ס"מ)
לפת - 3 (קטנה, קלופה ופרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ)
צנוניות - 8-10 (אדומות, חתוכות לשלישים)
מלפפונים - 3-4 (פרוסים לעיגולים דקים)
אופן הכנת החמוצים יפנים:
  1. הכניסו יחד חומץ, מלח, סוכר, צ'ילי וגרידת לימון למיכל עם מכסה, וערבבו היטב עד שהמלח והסוכר ימסו. טעמו ואזנו טעמים לפי טעמכם האישי.
  2. הכניסו את הירקות לכלי עמוק או חלקו את הירקות לכלים נפרדים לפי צבעים וצקו עליהם את הנוזלים.
  3. סיגרו את הכלי והניחו בצד לכבישה של 30 דקות עד כמה שעות. סננו לפני ההגשה.
טיפ השף:
השתמשו בפלפלים, מלפפונים ותפוחי אדמה מתוקים (בהחלט כדאי), בצל, כרובית וסלק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.