maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגזר כבוש

גזר כבוש יכול לשמש כחטיף נפלא לנשנוש בין הארוחות או כתוספת לארוחה, והוא יעזור לכם להשיג את כל היתרונות שמשויכים למזונות המותססים, כמו שיפור תהליכי העיכול וקצב חילוף החומרים, יחד עם ספיגת מינרלים יעילה יותר והגנה מפני חיידקי מעיים מזיקים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגזר כבוש מקור תמונה: jules
רכיבים לגזר כבוש:
גזר - 1 קג' (קלופים וחתוכים לרצועות באורך 7 ס"מ)
מים - 3 כוסות (מסוננים)
מלח - 2 כפיות
שיני שום - 3 (קצוצים דק)
אופן הכנת הגזר כבוש:
  1. המיסו את המלח בתוך המים המסוננים.
  2. שטפו את הגזרים היטב והכניסו אותם לצנצנת יחד עם השום הקצוץ.
  3. צקו את מי המלח לתוך הצנצנת עד למעלה, סיגרו את המכסה והניחו על הדלפק למשך 48 שעות לכל הפחות והעבירו לדלת המקרר להמשך תסיסה איטית, אשר במהלכה תוכלו לאכול מהגזר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר