maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לענבים מוחמצים בקינמון

מה הדבר הראשון שעולה לכם במחשבה כשמדברים על חמוצים? רוב האנשים יגידו מלפפונים או פלפלים. זה הזמן לצאת מהקופסה, ולנסות את המתכון המצויין הבא!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לענבים מוחמצים בקינמון
רכיבים לענבים המוחמצים:
ענבים - כ-½ קג' (אדומים, רצוי ללא גרעינים)
סוכר - 1 כוס
זרעי חרדל - ½1 כפיות
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הענבים המוחמצים:
  1. נקו את הענבים, הפרידו אותם מהגבעול וחיתכו את הקצה העליון של כל ענב (נקודת החיבור לגבעול) כך שחלק מבשר הפרי יהיה חשוף.
  2. הכניסו את הענבים לצנצנות נקיות מבלי לדחוס אותם יותר מידי.
  3. את שאר המרכיבים הכניסו לסיר גדול, הביאו אותם לרתיחה וערבבו מידי פעם.
  4. לאחר שהתערובות רתחה והפכה לאחידה, שפכו אותה לצנצנות יחד עם הענבים. אם אתם משתמשים בשתי צנצנות או יותר, שברו את מקל הקינמון שלכם והכניסו חתיכה לכל צנצנת.
  5. כשהצנצנות מתקררות, יש לסגור אותן ולהכניס למקרר למשך לפחות שמונה שעות לפני ההגשה.
מקור: רוני אביבי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: